Stort grattis till alla nyantagna studenter och välkomna till Uppsala, Politices kandidatprogrammet och UPS! Vi hoppas att ni känner er taggade inför hösten och redo för den kommande terminen! I det antagningsbesked som kommer med posten finner ni något speciellt från oss så läs igenom det så ses vi till inskrivningen den 21 och 22 augusti. För mer information om vår fantastiska studentförening och annat roligt kan ni följa oss via denna kanal, facebook på “Uppsala Politicesstuderande” och via vår instagram @uppsalapolitices. 

Varma sommarhälsningar UPS insparksgeneraler

Jessie Bäckström, Elsa Källstig, Viktor Janrik & Frida Pamliden.

Här kommer även en hälsning med presentation och ett erbjudande från Uppsala studentkår med Samhällsvetenskapliga sektionen i spetsen:

Hej och grattis till din utbildningsplats, vi hoppas du kommer trivas under din tid här i Uppsala. Vi kommer från Uppsala studentkår och arbetar för att just din studietid ska bli så bra som möjligt. Vi arbetar med studiebevakning vilket är att säkerställa att just din utbildning håller hög klass. Känner du att något är fel med din utbildning som att du inte får dina resultat i tid eller att ni får för kort tid på en uppgift? Tveka inte att höra av er! Den andra viktiga delen av vårt arbete är studentrepresentation, det är oerhört viktigt att studenterna får vara med och påverka sin utbildning och sin studietid. Det kan vara alltifrån kursplaner, ekonomi eller tillsättning av nya professorer. Vi på Uppsala studentkår samordnar studentrepresentant-posterna för att din utbildning ska bli så bra som möjligt.

Låter detta som viktiga saker? Eftersom du blivit antagen till Politices kandidatprogrammet och kommer förhoppningsvis vara med på UPS inspark, har vi från Uppsala studentkår ett fantastiskt erbjudande. Vi förstår att det är mycket utgifter nu i början med inspark, kurslitteratur, möbler och annat. Därför bjuder vi dig på medlemskap i Uppsala studentkår under första terminen om du går med i UPS inspark och registrering sker i samband med inskrivningen till UPS inspark.

Hoppas ni får en fantastisk sommar så ses vi till terminsstart.

Johannes Bäck, ordförande Uppsala studentkår

Jacob Färnert, ordförande samhällsvetenskapliga sektionen

VAR ÄR PEPPEN??


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *