HT 22

Med 2022 bakom oss vill vi passa på att titta tillbaka på den gångna terminen. Terminen startades med den årliga insparken! Insparken pågick under drygt en vecka i slutet av augusti och var fullspäckad av aktiviteter. Den rivstartades den första kvällen med ett skogsrave innebärandes dans och roligheter in i sommarnatten. En annan höjdpunkt var övernattningen på Ekeby bygdegård som bjöd på en sittning, framträdanden av egengjorda spex från alla lag och till slut dans inpå småtimmarna. Efter ytterligare brännbollsturneringar, otaliga reccedanser, hejaramsor och annat skoj avslutades insparken med en gasque på Stockholms nation. Mariam och Arthur stod som värdar för kvällen och utöver framträdanden av UPS egna kör och band, Polcapella och Polbandet, presenterades insparkens vinnande lag. Efter en nära och framför allt spännande kamp stod lag NordPol som det vinnande laget.

 

Efter insparken var det dags för reccarna att visa sin uppskattning och tacka för den fina insparken och det blev därmed dags för tack-faddersexan! Tack-faddersexan hölls på Göteborgs nation med temat årtionden. Kvällens toastmasters var Petter och Emma och utöver att leda kvällen presenterade de även årets fadder och årets recce. Återigen, ett stort grattis till årets fadder Arthur och årets recce Vanessa!

 

När lite drygt halva terminen hade gått blev det äntligen dags för UPS årliga Midtermsexa. Sexan tog plats på Göteborgs nation med temat “Thank you for the music” och kvällens toastmasters var Sebastian och Vanessa. Sexan öppnades med en storslagen revy gjord av UPS egna spexgrupp. Kvällen följdes därefter av pizzabuffé och till sist framträdanden av Polcapella och Polbandet. Efter tonerna av bl.a. “Hot stuff”, “Poison” och “Sakta vi gå genom stan” dukades middagen bort och dansgolvet förbereddes för släpp.

 

När terminen började lida mot sitt slut drog årets sista projekt igång, musikhjälpen. Projektet innebar att UPS parallellt med den årliga musikhjälpen genom de olika utskotten anordnade aktiviteter för att samla ihop pengar till ett välgörande syfte. Bland annat anordnades en föreläsning från rädda barnen av Kontaktutskottet, en spökbollsturnering av Sport- och aktivitetsutskottet och ett glöggmingel med quiz och luciatåg av Evenemangs- och kulturutskottet, radion och kören. Insamlingen överskred alla mål och slutade på hela 11 000 kr.

 

Med en fullspäckad vårtermin framför oss vill UPS tacka för den lyckade gångna terminen och även rikta ett extra stort tack till alla som har varit med och anordnat denna oförglömliga upplevelse. Vi ser fram emot att skapa ännu mer minnen tillsammans denna termin.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *