I söndags ägde den årliga UPS-dagen rum, vilken är en slags mässa där samtliga utskott i föreningen representeras. Intresset för evenemanget var stort och under dagen anordnades även det beryktade valet om föreningens recentiorsrepresentant. Fantastiskt att så många var intresserade och sökte till posten! Den som till slut tog hem kampen var Elias Norin, stort grattis! Under det kommande läsåret kommer han närvara på UPS styrelsemöten och fungera som recentiorernas röst utåt.

Misströsta inte om du kandiderade men inte vann valet, det finns massvis av andra möjligheter för att kunna engagera sig inom föreningen! De olika utskottens uppstartsmöten äger rum i dagarna vilket innebär att eventplaneringen inför höstterminen har dragit igång på allvar. Även om du missat uppstartsmötet för just det utskottet du är intresserad av är du varmt välkommen att höra av dig och hoppa in i efterhand. Kontaktuppgifter till respektive utskott hittar du under rubriken “Föreningen” > “Utskotten” eller på Facebook.

Redan på lördag anordnar vårt eminenta Evenemangs- och Kulturutskott (EKen) ett evenemang på självaste Kulturnatten i Uppsala. Kl. 18 möts de som är intresserade vid Saluhallen för att gemensamt besöka olika events som arrangeras runt om i centrum för att till sist avsluta med häng på nation. Ingen föranmälan krävs. Hoppas vi ses där!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *